3 Hasseltse Cameraden maken videomarketing toegankelijk

-
30 januari 2020
Terug naar overzicht

Iedereen weet dat video vandaag een onmisbaar onderdeel is van een sterk communicatieplan. Maar toch weten nog te weinig KMO’s hoe ze video juist moeten inzetten. Het draait immers niet alleen om mooie beelden, maar vooral om de kijkcijfers. De missie van het Hasseltse productiehuis Cameraden is dan ook om KMO’s daarin te begeleiden. “Wij willen op een leuke, toegankelijke en betaalbare manier kwalitatieve video’s maken mét een straf resultaat”, vertelt zaakvoerder Gerrit Creemers.

Logo Cameraden - We zijn er om jou te helpen

Kwalitatieve video kan toegankelijker

“Vandaag willen veel bedrijven iets doen met video, maar ligt de drempel vaak nog te hoog”, vertelt zaakvoerder Gerrit Creemers. “Omdat het te duur is, de inhoud te complex is of omdat ze niet goed weten welke resultaten ze ermee kunnen bereiken. Die struikelblokken willen wij met Cameraden oplossen. Onze missie is om KMO’s te tonen dat kwalitatieve video maken een stuk vlotter en plezanter gaat dan ze vaak denken. Wij willen iedereen op zijn of haar gemak stellen en de klant zoveel mogelijk uit handen nemen.”

Van kijkers naar klanten

“Wij geloven dat video écht kan bijdragen aan de groei van een bedrijf”, vervolgt Gerrit Creemers. “Of het nu gaat om het werven van klanten of het charmeren van nieuwe medewerkers. Dat doen wij door video te koppelen aan een strategisch distributieplan, gebaseerd op een concrete doelstelling en een rapportage na het uitzenden. Want een mooie video zonder kijkcijfers is waardeloos.”

“Om video’s maximaal te laten renderen en kijkers om te zetten naar klanten, gaan we ook steeds op zoek naar nieuwe, innovatieve technieken. Denk maar aan gepersonaliseerde video’s en interactieve call-to-actions.”

Allround productiehuis

“Wij bijten ons in elk type opdracht vast”, aldus Gerrit Creemers. “Van eventvideo’s tot volledige bedrijfsfilms of documentaires. De focus ligt daarbij niet alleen op camerawerk en montage, maar ook op animatie. Op die manier kunnen bedrijven ook een complexer verhaal of product op een eenvoudige manier in beeld brengen. Dankzij onze eigen videostudio kunnen we bedrijven hier bovendien maximaal in ondersteunen.”