Content
videoEen content video bevestigt
je vakexpertise én
laat je scoren in Google

Content marketing is tegenwoordig niet meer weg te denken uit je marketingstrategie. En video is hiervoor een ideaal medium. Een content video geeft je immers de mogelijkheid om je vakexpertise met klanten en prospects te delen. En dat via verschillende kanalen zoals social media, YouTube, landingspagina’s en nieuwsbrieven. Bovendien verbetert het je vindbaarheid in Google. Het resultaat? Nieuwe leads dankzij zoekopdrachten die te maken hebben met die expertise.

Play

Een kort debat tussen een presentator en vakexpert over een specifiek topic binnen je sector? Een collega die zijn of haar vakkennis voor de camera deelt? Door kennis te delen, maak je prospecten warm om contact op te nemen. Wij helpen je dan ook graag met het maken van een professionele content video.

Aan de slag met video? Een wervelend idee? Of goesting gekregen om Cameraden te worden? Kom een kijkje nemen backstage!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe worden wij cameraden?

Vertel ons het doel van jouw video. Wij nemen het heft in handen en bedenken een overtuigend concept, straf scenario én een plan van aanpak.

Time to produce! In onze eigen studio of op locatie. Wij begeleiden. Regisseren. Sturen bij. Het enige wat jij moet doen is lachen. Wij monteren alles tot een resultaat waar iedereen 100% achterstaat.

Tijd om live te gaan. Samen. Want indien gewenst zenden we jouw opname uit op de kanalen die jouw communicatiemix perfect aanvullen. Zodat jouw video echt rendeert.

Meten is weten. Maar geen zorgen: wij overrompelen je niet met ingewikkelde statistieken, maar vertellen je enkel wat je écht moet en wil weten. To the point, in één A4ke, met een pintje op café?

Amai, wij hebben al veel cameraden!
Benieuwd naar ons video vriendenboek? Let’s watch!

Expliciet

Meer
Info