Brand
videoEen brand video wint de harten van jouw websitebezoekers

Een sterke branding wint de harten van mensen. Maakt indruk op je (potentiële) klanten. Showt toekomstige werknemers waar jij als bedrijf voor staat. En zet een merk neer dat mensen inspireert en activeert. Een brand video zet die branding en dat gevoel letterlijk in the picture. Want een eerste indruk zegt alles. En een brand video speelt daarop in.

Play

Met een combinatie van de juiste beelden, de juiste muziek en het juiste verhaal spelen wij in op de emoties van de kijker. Zodat het de aandacht trekt. Want de play-knop lonkt naar websitebezoekers. En maar liefst 80% speelt een brand video ook daadwerkelijk af.

Een video voor een beperkt publiek of met een maximum bereik? Wij maken een brand video die bij jouw onderneming past.

Aan de slag met video? Een wervelend idee? Of goesting gekregen om Cameraden te worden? Kom een kijkje nemen backstage!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe worden wij cameraden?

Vertel ons het doel van jouw video. Wij nemen het heft in handen en bedenken een overtuigend concept, straf scenario én een plan van aanpak.

Time to produce! In onze eigen studio of op locatie. Wij begeleiden. Regisseren. Sturen bij. Het enige wat jij moet doen is lachen. Wij monteren alles tot een resultaat waar iedereen 100% achterstaat.

Tijd om live te gaan. Samen. Want indien gewenst zenden we jouw opname uit op de kanalen die jouw communicatiemix perfect aanvullen. Zodat jouw video echt rendeert.

Meten is weten. Maar geen zorgen: wij overrompelen je niet met ingewikkelde statistieken, maar vertellen je enkel wat je écht moet en wil weten. To the point, in één A4ke, met een pintje op café?

Amai, wij hebben al veel cameraden!
Benieuwd naar ons video vriendenboek? Let’s watch!

Grafityp

Meer
Info

Baldewijns

Meer
Info

Hoogmartens

Meer
Info

Miniflat

Meer
Info