Bedrijfs-
videoEen bedrijfsvideo zet je
onderneming, producten
en diensten op de kaart

Een bedrijfsvideo: misschien niet de meest sexy naam voor een format.
Maar wel de meest sexy manier om te vertellen waar jouw onderneming of merk voor staat. Met een bedrijfsfilm gun je klanten, prospecten en potentiële werknemers een blik op je bedrijf, je diensten en je filosofie. Zo laat je niet alleen een professionele indruk na, maar zet je je onderneming ook op de kaart.

Play

Een uitdagend project dat mooie resultaten opleverde? Een speciaal product dat jouw bedrijf in de markt heeft gezet? De meerwaarde van jouw service? Met een bedrijfsvideo zet je jouw troeven in de kijker. Informeer je. Laat je medewerkers aan het woord. En combineer je het beste van beeld, geluid en tekst op een scherpe manier.

Met een bedrijfsvideo kan je heel wat kanten uit.
Wij denken mee over de mogelijke pistes en gebruiken onze knowhow om een bedrijfsfilm te maken die werkt. Want wij weten wat mensen willen zien. En brengen een sterk verhaal dat jouw onderneming zo goed mogelijk in the picture zet.

Aan de slag met video? Een wervelend idee? Of goesting gekregen om Cameraden te worden? Kom een kijkje nemen backstage!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe worden wij cameraden?

Vertel ons het doel van jouw video. Wij nemen het heft in handen en bedenken een overtuigend concept, straf scenario én een plan van aanpak.

Time to produce! In onze eigen studio of op locatie. Wij begeleiden. Regisseren. Sturen bij. Het enige wat jij moet doen is lachen. Wij monteren alles tot een resultaat waar iedereen 100% achterstaat.

Tijd om live te gaan. Samen. Want indien gewenst zenden we jouw opname uit op de kanalen die jouw communicatiemix perfect aanvullen. Zodat jouw video echt rendeert.

Meten is weten. Maar geen zorgen: wij overrompelen je niet met ingewikkelde statistieken, maar vertellen je enkel wat je écht moet en wil weten. To the point, in één A4ke, met een pintje op café?

Amai, wij hebben al veel cameraden!
Benieuwd naar ons video vriendenboek? Let’s watch!

Multiline

Meer
Info

Bel’export

Meer
Info

Your wine online

Meer
Info